Φώτης Μαντζαρίδης, Ντένια Λεβέντη | Τhe magic of musicals
17.00-19.30

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

"The Magic of Musicals” . Ενα ταξίδι με μελωδίες του μουσικού θεάτρου, που ξεκινάει από το Broadway και κάνει στάσεις στο West End και το Hollywood.  Ιστορίες πάθους, έρωτα και φαντάσματα που στοιχειώνουν όπερες, με οδηγούς μια φωνή και ένα πιάνο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Ντένια Λεβέντη

Η Ντένια Λεβέντη είναι κλασική σοπράνο, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Ιταλία και στις Ηνωμένες πολιτείες όπου και έκανε τα πρώτα μαθήματα φωνητικής.
Έχει εμφανιστεί ως σολίστ στην όπερα του Καΐρου, στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης και στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.
Έχει συνεργαστεί με την Κρατική ορχήστρα Αθηνών, την Εθνική συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ καθώς και την ορχήστρα σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ.
Έχει βραβευτεί με πολλά βραβεία σε διαγωνισμούς τραγουδιού στην Ιταλία και την Ελλάδα και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές μουσικές παραγωγές μιούζικαλ όπως το Hair καθώς και του Andrew Loyd Webber Evita, Cats και the Phantom of the Opera όπου και έπαιξε τον ρόλο της Confidante το 2020 και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Carlotta Giudicelli το 2023 σε παραγωγή του West End.

Φώτης Μαντζαρίδης

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο πιάνο σε ηλικία 6 ετών. Πήρε το Δίπλωμα πιάνου με τις ανώτατες διακρίσεις στην  Ελλάδα στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών  (Άριστα παμψηφεί και  Α’ βραβείο) και στο Παρίσι στην ακαδημία Schuola Cantorum (Άριστα  παμψηφεί  με εξαιρετική διάκριση και τα συγχαρητήρια της επιτροπής).
Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια πιάνου σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης συμμετείχε στο 1ο , 2ο και 3ο International Piano Meeting στην Ιταλία και έλαβε βραβεία ερμηνείας για σόλο πιάνο και  4 χέρια. Έχει λάβει βραβεία σε παγκόσμιους και πανελλήνιους διαγωνισμούς πιάνου.
Παράλληλα με τη σολιστική , απο το 2000 διαγράφει  και  παιδαγωγική  σταδιοδρομία  διδάσκοντας  στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών, στο Ωδείο Alpha , στo Ωδείο Έκφραση και  στο Ωδείο Δ. Μητρόπουλος. 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΩΔΕΙΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ