Λεπτομέρειες Προγράμματος

Ένα κοντσέρτο τόσο κλασικό όσο και διαχρονικό στοχεύει να παραδώσει στο κοινό του ο νεαρός Κωνσταντίνος Λιανός. Bach, Beethoven, Chopin και Ligeti πρόκειται να “ντύσουν” την όμορφη αυτή συναυλία. 

Βιογραφικό 

 Ο Κωνσταντίνος Λιάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 2005 και ξεκίνησε τα πρώτα μαθήματα

πιάνου σε ηλικία μόλις 4 ετών. Φοιτά στο Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο και Ωδείο Athenaeum (Athenaeum Conservatoire) με καθηγήτρια την Έλενα Χριστοδούλου, όπου προετοιμάζει το Δίπλωμα Πιάνου με επιδόσεις που χαρακτηρίζονται εξαιρετικές.  Τον Νοέμβριο 2021 εξελέγη κατόπιν ακρόασης και συμμετείχε στο σεμινάριο του διεθνούς πιανίστα Jean Louis Steuerman που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τον Ιανουάριο 2023 συμμετείχε στο αφιέρωμα Piano Days στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Piano Days @ Megaron).

 Τον Απρίλιο του 2014 ο Κωνσταντίνος Λιάνος έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου της Χ.Ο.Ν. (Χορωδία Ορχήστρα Νέων), όπου απέσπασε το 1ο Βραβείο και 1ο Αριστείο Junior, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές. Ένα χρόνο μετά απέσπασε το 1ο Βραβείο στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου Μαρίας Χαιρογιώργου – Σιγάρα, ενώ τον Οκτώβριο του 2020 και τον Νοέμβριο του 2022 απέσπασε δύο πρώτα Βραβεία στον 5ο και 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής της Unesco (Club for Unesco Art-Literature and Science of Greece).

 Επίσης, τον Ιούνιο 2022 έλαβε το Πτυχίο Αρμονίας με Άριστα με την καθηγήτρια και συνθέτη Ελένη Αναγνωστοπούλου. Ο Κωνσταντίνος φοιτά στο Μουσικό Λύκειο του Ίλιον. 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΩΔΕΙΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ