Ναταλία Καρατζάνου,  Βασίλειος Γάββαρης, Δημήτρης Παπακυριαζής, Δημήτρης Καρύδης, Κριστίν Τοκατλιάν, Σπύρος Σουλαδάκης
17.30 - 22.00

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Ναταλία Καραντζάνου,  "Echoes of Emotion": 

Ludwig van Beethoven, Piano Sonata op.111, no.32 in C minor

  1. Maestoso - Allegro con brio ed appassionato
  2. Arietta. Adagio molto semplice e cantabile

Frederic Chopin, Ballade no.1 in G minor, op.23

 Βασίλειος Γάββαρης & Δημήτρης Παπακυριαζής, "Spanish Dance & Russian Suite: Two Works for Two Pianos":

M. Ravel: Bolero, arranged for two pianos by the composer, Tempo di Bolero moderato assai
S. Rachmaninoff: Suite No. 2 for Two Pianos, Op. 17 (1900-1901)
I. Introduction - Alla marcia
II. Waltz - Presto
III. Romance - Andantino 
IV. Tarantella - Presto 

Δύο νέοι, ανερχόμενοι πιανίστες συνεργάζονται σε δύο μνημειώδη έργα του 20ού αιώνα για δύο πιάνα. Από τη ρυθμική γοητεία του εμβληματικού Bolero του Ravel, σε μεταγραφή του συνθέτη για δύο πιάνα, ένα έργο ορόσημο, βασισμένο στον ομώνυμο ισπανικό χορό, με παλλόμενους ρυθμούς και δυναμικές χρωματικές εκρήξεις, στην 2η Σουίτα για πιάνο του Rachmaninoff, έργο μνημειώδους ομορφιάς και μεγαλείου, που εκπέμπει τις ποιότητες της Ρωσικής πιανιστικής γραφής. Ένα ταξίδι μουσικής λάμψης, πάθους, ρυθμικής έκρηξης, ορχηστρικών αποχρώσεων, συναισθηματικών εκρήξεων και έντονων συγκινήσεων.

Δημήτρης Καρύδης, "Echoes of Anatolia":

Chants et dances du Dodecanese Book I (1943-1948), Yiannis Constantinidis

Black Earth (1997), Fazil Say

Masquerade Suite (1941)
Waltz – Nocturne – Mazurka – Romance – Galop 
Aram Khachaturian

Κριστίν Τοκατλιάν & Σπύρος Σουλαδάκης, "A Promenade to Identities":

F. Poulenc: Elegie for two pianos FP 175 (1958)

A. Khachaturian: Sonata for piano (1961)
I. Allegro Vivace
II. Andante tranquillo
III. Allegro assai

 M. Mussorgsky: Pictures at an Exhibition (1874)
Promenade
Gnomus
Promenade
Il Vecchio castello (The Old Castle)
Promenade
Tuileries (Children’s Quarrel)
Bydlo (Cattle)
Promenade
Ballet of the Unhatched chicks
“Samuel” Goldenberg und “Schmuyle”
Promenade
Limoges. Le marche (Limoges. The market)
Catacombae – Cum mortuis in lingua mortua (With the Dead in a Dead Language)
The Hut on Hen;s Legs (Baba Yaga)
The Great Gate of Kiev

S. Prokofiev: The Dance of the Knights (Montagues and Capulets) from Romeo and Juliet (arr. For two pianos)

  "A Promenade to Identities" είναι ένα ταξίδι στο πολιτιστικό τοπίο της Ρωσίας που διαρκεί σχεδόν έναν αιώνα. Πολύμορφα κοινωνικά πλαίσια παρουσιάζονται μέσα από δύο μνημειώδη έργα για πιάνο σόλο και εκφράζουν δυναμικά την αίσθηση του χώρου και του χρόνου. Επιπλέον, η συνεργασία της Κριστίν και του Σπύρου σε δύο πιάνα θα προσθέσει  μια  ιδιαίτερη πινελιά στο ρεσιτάλ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Ναταλία Καρατζάνου

Η Ναταλία Καρατζάνου γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2001 και ξεκίνησε τα μαθήματα πιάνου σε ηλικία 7,5 ετών στην τάξη της πιανίστα και μουσικοπαιδαγωγού Εύης Μαρινάκη. Για τα έτη 2016 έως 2018 φοίτησε στο Αθηναϊκό Ωδείο με υποτροφία και το 2018 σε ηλικία 17 ετών απέκτησε το Δίπλωμα πιάνου με βαθμό «Άριστα και Α’ Βραβείο». Το 2022 απέκτησε το Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας με βαθμό «Άριστα», στο Ωδείο Αθηνών με καθηγητή τον Μπάμπη Κανά. Το 2019 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και για τα έτη 2019-2020 υπήρξε υπότροφος του Ι.Κ.Υ. 
Έχει πάρει ενεργά μέρος σε σεμινάρια-masterclasses πιάνου με τον Μαρτίνο Τιρίμο, την Lilia Boyadjieva, τον Παύλο Γιαλλουράκη, την Aline Artignan, την Christine Tokatlian, την Αλεξία Μουζά, τον Δημήτρη Τουφεξή.
Τον Μάιο του 2016 συμμετείχε στην εκπομπή της ΕΡΤ, DUOFINA για νέους σολίστ, όπου παρουσίασε δική της σύνθεση. Το 2022-2023, πήρε μέρος στο «Διαρκές Σεμινάριο Μουσικής Δωματίου», μια πρωτοβουλία του Άγγελου Λιακάκη και του Τίτου Γουβέλη, υπό τη διοργάνωση της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και συμμετείχε στην καταληκτική συναυλία του κύκλου τον Απρίλιο του 2023 στην αίθουσα “Δημήτρης Μητρόπουλος” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τον Ιανουάριο του 2024 συμμετείχε στο Piano Days του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στη διοργάνωση “Νεαροί Σολίστ στο Φουαγιέ”, στο Φουαγιέ της αίθουσας “Χρήστος Λαμπράκης”. Επιπλέον, τον Μάρτιο του 2024 πραγματοποίησε προσωπικό ρεσιτάλ πιάνου στην Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας, στα πλαίσια της σειράς συναυλιών “Οι Νέοι για τους Νέους”.
Έχει αποσπάσει Β’ Βραβείο στον 10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νέων Πιανιστών το 2022 και Γ’ βραβείο στον 9ο το 2020. Ακόμη, έχει λάβει Γ’ Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής για τον Όμιλο UNESCO το 2022 και το 2020. Επίσης, έχει αποσπάσει Α’ Βραβείο στον  Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου της Χορωδίας Ορχήστρας Νέων (Χ.Ο.Ν.) το 2018, καθώς και το 2012. Τέλος, το 2012 και το 2013 συμμετείχε στον διαγωνισμό-σεμινάριο με τη διακεκριμένη μουσικό Aline Artignan, Art director Festival Marais-Paris, όπου απέσπασε το Β’ βραβείο και το Α’ Βραβείο αντίστοιχα.
Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες συναυλίες ως πιανίστας σε καλλιτεχνικούς χώρους, όπως στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» και «Λίλιαν Βουδούρη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός», στο ίδρυμα Θεοχαράκη, στην Εστία Νέας Σμύρνης, καθώς και σε live streaming στο YouTube.

Βασίλης Γάββαρης

Ο Βασίλης Γάββαρης είναι πιανίστας Ελληνοκυπριακής καταγωγής. Είναι απόφοιτος του προγράμματος Β.Α. (Hons) in Music Performance του Μουσικού Τμήματος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος – Deree College με την ύψιστη βαθμολογία Summa Cum Laude / First Class Honours, καθώς και Διπλωματούχος Πιανίστας, με τη διάκριση Άριστα Παμψηφεί και 1ο Βραβείο από το Παναρμόνιο Ωδείο Αθηνών, φοιτώντας υπό την καθοδήγηση της Δρ. Τατιάνας Παπαγεωργίου. 
Κατά την διάρκεια των σπουδών του έλαβε τις υποτροφίες Frances Rich Scholarship και Μusic Scholarship από την Σχολή Καλών και Παραστατικών Τεχνών του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, βάσει της ακαδημαϊκής και καλλιτεχνικής του επίδοσης. Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία δεκατριών ετών με καθηγήτρια τη Μαρία Βελμάχου στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έχει λάβει βραβεία σε αρκετούς διαγωνισμούς πιάνου, όπως το 1ο βραβείο στο Μουσικό Διαγωνισμό «Γεώργιος Φελούρης», 2ο και 3ο βραβείο στους Διαγωνισμούς του Πνευματικού Κέντρου «Φίλωνας», το 2ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου «Μαρία Χαιρογιώργου - Σιγάρα» αλλά και Τιμητικούς Επαίνους στο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου “Montecatini International Piano Competition” και στο Διαγωνισμό Πιάνου της «Unesco ΤΛΕΕ». Ακόμα, έχει τιμηθεί από το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα με το «Βραβείο Επιμέλειας και Ήθους», καθώς και από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος με τις διακρίσεις “Outstanding Graduating Student Award in Music Performance”, “Outstanding Member Award” και “Community Service Award”, για την ακαδημαϊκή του επίδοση και τη συνεισφορά του στην κοινότητα ως ενεργό μέλος του Mουσικού τμήματος του Kολλεγίου, έχοντας διατελέσει πρόεδρος της φοιτητικής κοινότητας. Ακόμα, προσφάτως τιμήθηκε με το «Βραβείο Ανερχόμενου Σολίστ» από το “Διεθνές Καλλιτεχνικό Σωματείο Gina Bachauer”, σε βράβευση στο Μέγαρο Μουσική Αθηνών.
Έχει λάβει μέρος κατόπιν ακροάσεων στα Διεθνή Θερινά Σεμινάρια Πιάνου και Μουσικής Δωματίου του Βασιλικού Κολλεγίου της Μουσικής στη Στοκχόλμη και της Μουσικής Ακαδημίας “Karol Szymanowski” στο Katowice της Πολωνίας, ενώ έχει παρακολουθήσει ενεργά σεμινάρια πιάνου και μουσικής δωματίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό από διακεκριμένους πιανίστες και παιδαγωγούς. Μεταξύ αυτών οι Dr. Tamás Ungár, Dr. Peter Nagy, Andrzej Jasiński, Staffan Scheja, Jean-Louis Steuerman, Leon McCawley, Γιάννης Βακαρέλης και Δημήτρης Τουφεξής.
Έχει εμφανιστεί σε πλήθος μουσικών διοργανώσεων σε χώρους όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, ο Φ.Σ. Παρνασσός, η Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη», η Ακρόπολη της Αρχαίας Σπάρτης, το Βασιλικό Κολλέγιο της Μουσικής στη Στοκχόλμη, κ.α. Έχει συμμετάσχει στα Μουσικά Φεστιβάλ “Piano City Athens” και στο “15ο Φεστιβάλ Gina Bachauer”, στο "Akademifestivalen Stockholm" στο Βασιλικό Κολλέγιο της Μουσικής στη Στοκχόλμη, καθώς και στο Annual Research and Creative Arts Symposium και στο President’s Cycle του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Ακόμα, έχει πραγματοποιήσει προσωπικά ρεσιτάλ σε χώρους όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, κ.α.
Έχει ασχοληθεί εκτεταμένα με τα Ελληνικά παραδοσιακά κρουστά όργανα, συμμετέχοντας σε συναυλίες σε σημαντικούς χώρους, όπως το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενώ είναι πτυχιούχος Αρμονίας από το Εθνικό Ωδείο. Ακόμη, διετέλεσε πιανίστας της χορωδίας του Αμερικανικού Κολλεγίου, ενώ ασχολείται ενεργά με τη μουσική δωματίου, τη συνοδεία και τη διδασκαλία. Παράλληλα, είναι τελειόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, διενεργώντας πτυχιακή εργασία σε ζητήματα φύλου και μουσικής εκτέλεσης, ενώ βρίσκεται σε διαδικασίες ακροάσεων μεταπτυχιακού κύκλου στο πιάνο σε ιδρύματα του εξωτερικού.

Δημήτρης Παπακυριαζής

Γεννημένος το 2002, ο Δημήτρης Παπακυριαζής ξεκίνησε τα μαθήματα πιάνου στο Αθηναϊκό ωδείο σε ηλικία 8 χρονών με την πιανίστα και μουσικοπαιδαγωγό, Εύη Μαρινάκη. Τον Ιούνιο του 2019 πήρε το Πτυχίο Πιάνου με βαθμό Άριστα. Τον Ιούνιο του 2021 πήρε το Δίπλωμα Πιάνου με βαθμό Άριστα παμψηφεί και Α' Βραβείο. Παράλληλα είναι κάτοχος των Διπλωμάτων DipLCM και ALCM Piano Performance με Διάκριση, από το London College of Music.
Έχει αποσπάσει σε Διαγωνισμούς Πιάνου: Α' Bραβείο στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου MusicArte το 2023, B' Βραβείο στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής που διοργάνωσε ο όμιλος UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος το 2022, Γ' Βραβείο στον 10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νέων Πιανιστών στην Άνδρο το 2022, Α' Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν το 2019 και A' Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν 2012. Επίσης έλαβε μέρος στον 18th International Piano Competition MozARTe στην Μουσική Ακαδημία Κολωνίας- Άαχεν καθώς και στον César Franck International Piano Competition στις Βρυξέλλες το 2022.
Έχει πάρει ενεργά μέρος σε σεμινάρια-masterclasses πιάνου με διακεκριμένους καθηγητές-soloists Christopher Elton, Aline Artignan, Lilia Boyadjieva, Carlo Grante, Florian Podgoreanu, Piotr Oczkowski, Μαρτίνο Τιρίμο , Παύλο Γιαλλουράκη, Χρίστο Παπαγεωργίου, Κάρολο Ζουγανέλη και Δημήτρη Τουφεξή. Από το 2021 ξεκίνησε κύκλο σπουδών με την διεθνούς φήμης Πιανίστα Ντόρα Μπακοπούλου.
Έχει συμμετάσχει σ' έναν μεγάλο αριθμό συναυλιών ως πιανίστας, σε καλλιτεχνικούς χώρους όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Ίδρυμα Θεοχαράκη, το Ηρώδειο, η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, ο Φιλολογικός Σύλλογος "Παρνασσός", η αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Φίλιππος Νάκας, το θέατρο "Άννα και Μαρία Καλουτά ", το μουσείο Μπενάκη και το θέατρο της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών.
Τον Δεκέμβριο του 2021 έλαβε μέρος στην συναυλία-αφιέρωμα σε Νέους
Καλλιτέχνες που διοργάνωσε ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ψυχικού:
"Η ΕΥΤΈΡΠΗ". Tον Αύγουστο του 2022 στα πλαίσια του 16ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας, πήρε μέρος στην συναυλία "Οι Πιανίστες". Toν Οκτώβριο του 2022 επιλέχτηκε να παίξει μετά από ακρόαση στο Φεστιβάλ Πιάνου Εναλλακτικής Σκηνής (ΕΛΣ) σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης. Τον Ιανουάριο του 2023, στο πλαίσιο του 34ου κύκλου συναυλιών "Οι Νέοι για τους Νέους" που διοργάνωσε το Ωδείο Φίλιππος Νάκας καθώς και τον Μάιο του 2023, στα πλαίσια του Piano City Athens, πραγματοποίησε προσωπικό Ρεσιτάλ Πιάνου. Τον Αύγουστο του 2023 συμμετείχε ενεργά στην Θερινή Ακαδημία Chetham's International Piano Summer School στο Μάντσεστερ.
Τέλος από τον Σεπτέμβριο του 2020 συνοδεύει την τάξη Μονωδίας της Διεθνούς Φήμης Σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου στο Αθηναϊκό Ωδείο.

Δημήτρης Καρύδης

Ο Δημήτρης Καρύδης έχει παρουσία στην διεθνή μουσική σκηνή για περισσότερα από 25 χρόνια. Έχει εμφανιστεί σε σόλο ρεσιτάλ και ρεσιτάλ μουσικής δωματίου σε μερικές από τις πιο σημαντικές μουσικές σκηνές της Ευρώπης (Αγγλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Ελβετία, Ουκρανία, Σλοβακία, Τσεχία, κ.α.), στο Ισραήλ, την Ιαπωνία, τη Βενεζουέλα, τον Καναδά και τις Η.Π.Α. αποσπώντας θερμές κριτικές και έχει ηχογραφήσει για την Ελληνική, την Τσεχική, το BBC και τη Βαυαρική Ραδιοφωνία. Το πιανιστικό του ρεπερτόριο περιλαμβάνει πλήθος έργα για σόλο πιάνο, δύο πιάνα και 25 κοντσέρτα. Είναι κάτοχος του τίτλου Doctor of Musical Arts από το City University του Λονδίνου. Από το 2015 ο Δημήτρης είναι διευθυντής του τμήματος κλασικής μουσικής στο Morley College του Λονδίνου και επίσης έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια του Φεστιβάλ Πιάνου Ηρακλείου, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Φεβρουάριο του 2016.

Σπύρος Σουλαδάκης

Ο Σπύρος Σουλαδάκης (πιανίστας, καθηγητής μουσικής) δίνει πολυάριθμες συναυλίες πιάνου και μουσικής δωματίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι διπλωματούχος πιάνου (Άριστα και 1ο Βραβείο, Ωδείο Πειραιώς Πειραϊκού Συνδέσμου) και απόφοιτος του Royal College of Music του Λονδίνου. Έχει μαθητεύσει κοντα στους John Blakely, Nigel Clayton, Μαρίνα Κουτούβαλη και Ίντα Μαργαρίτη. Κατέχει πτυχία Φούγκας, Αντίστιξης και Αρμονίας. Έχει συμμετάσχει και παρακολουθήσει σεμινάρια με διεθνώς καταξιωμένους καθηγητές και σολίστ πιάνου (Paul Badura Skoda, Aleksandar Raichev, Pierre Boulez, Murray Perahia κ.α.) κι έχει διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στην εκπαιδευτική του δραστηριότητα περιλαμβάνονται εκτός άλλων θεατρικές παραστάσεις, μουσικά εργαστήρια, χορωδιακά φεστιβάλ, στα οποία έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια, τη σύνθεση ή διασκευή μουσικών έργων, την ενορχήστρωση, ταυτόχρονα με τη συμμετοχή του ως πιανίστας. Από το 2004 μέχρι και σήμερα διδάσκει πιάνο και θεωρητικά σε σχολεία και ωδεία της Αττικής.

Κριστίν Τοκατλιάν

Η Κριστίν Τοκατλιάν, είναι μια δεξιοτέχνης πιανίστα που έχει λάβει εξαιρετικούς επαίνους για τις ακαδημαϊκές της διακρίσεις αλλά και τη γεμάτη πάθος ερμηνεία της. Το 2008 της απονεμήθηκε το βραβείο Ελένη Μυκονίου, από την Ακαδημία Αθηνών. Απόφοιτος του Royal College of Music (PGDip, ταξη Yu Chun Yee & Bernard Roberts), του Deree-The American College of Greece (ΒΑ in Music, ταξη Δημήτρη Τουφεξή) και του Εθνικού Ωδείου (Δίπλωμα Πιάνου με Άριστα και Πρώτο Βραβείο και Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης, τάξη Μανώλη Κοκκάλη)  έχει εμφανιστεί σε συναυλίες στην Ελλάδα, τη Νέα Υόρκη, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιταλία, τη Γερμανία, το Λίβανο, την Κωνσταντινούπολη και την Αρμενία. Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει έργα κλασικών, ρομαντικών και σύγχρονων συνθετών, καθώς και πειραματική μουσική. Το 2010 ερμήνευσε το Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα του Α. Χατσατουριάν σε Α' εκτέλεση με τη ΚΟΘ, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. 
Η Κριστίν μεταδίδει τις γνώσεις της μέσω της διδασκαλίας, καθώς είναι επίκουρη καθηγήτρια του Μουσικού Τμήματος στο Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, όπως επίσης και καθηγήτρια πιάνου στο Μαιάνδριο Ωδείο. Το ενδιαφέρον της για την Αρμενική μουσική την οδήγησε στη βαθύτερη έρευνά της, στο πλαίσιο του Διδακτορικού προγράμματος στο Chichester University με θέμα διατριβής: Redefining Armenian Musical Identity, παρουσιάζοντας μελέτες σε συνέδρια στην Αθήνα, το Λονδίνο, το Βερολίνο, την Κωνσταντινούπολη και τη Λετονία. Το CD Armenian Piano Images, με έργα σύγχρονων Αρμενίων συνθετών, κάποια από αυτά σε Α' παγκόσμια εκτέλεση λειτουργεί ως δίαυλος επικοινωνίας με το κοινό της. 
Έχει ηχογραφήσει έργα για σόλο πιάνο και μουσικής δωματίου δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην νέα σύγχρονη δημιουργία. 
Η Κριστίν είναι μέλος επιτροπών εθνικών διαγωνισμών και δίνει σεμινάρια πιάνου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι μαθητές της έχουν διακριθεί  και βραβευτεί σε παγκόσμιους διαγωνισμούς. 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΩΔΕΙΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ