ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

O πιανίστας Μάνος Κιτσικόπουλος επιλέγει να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα βασισμένο κυρίως στην ελληνική και γερμανική μουσική για Πιάνο.
Οι εικονες του ρεμπέτικου και της δημοτικής μουσικής παράδοσης συναντούν τον ρομαντικό τοπίο των Lied του Σούμπερτ ,την μυσταγωγική ατμόσφαιρα του Arvo Part και τον κατακλυσμικό κόσμο της Αριστουργηματικής τελευταίας σονάτας του Μπετόβεν op.111.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Μάνος Κιτσικόπουλος θεωρείται ένας από τους πολυδιάστατους πιανίστες της γενιάς του. Σπούδασε στη Βασιλική Ακαδημία Μουσικής του Λονδίνου, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα μεταπτυχιακά προγράμματα «Μaster of Arts» και «ArtistDiploma in Piano Performance».

Είναι υπότροφος του Ιδρύματος Ωνάση (δις) και του Athena Scholarship. Έχει αποσπάσει την ανώτατη τιμητική διάκριση DipRAM, από τη Royal Academy of Music.
Τιμήθηκε με το βραβείο «Ελένη Τ. Μυκονίου» της Τάξης των Γραμμάτων & Καλών Τεχνών από την Ακαδημία Αθηνών. Ενώ, απέσπασε το 1ο Βραβείο GrandPrix στον διεθνή διαγωνισμό ClamoMusic και τα βραβεία Dorothy Briant Award και LIoyd Hartley Prize.

Έχει εμφανιστεί σε σημαντικές αίθουσες ανά τον κόσμο και έχει συμπράξει ως σολίστ με σπουδαίες ορχήστρες.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΩΔΕΙΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ