ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Ο Θανάσης Παρμενίδης θα παραδώσει ένα κονσέρτο εστιασμένο σε κομμάτια έντεχνα, κινηματογραφικά και κλασικής ποπ. Ρεπερτόριο εμπνευσμένο από κλασικές Ελληνικές και διεθνείς επιτυχίες. Ένας ιδιαίτερος και νοσταλγικός συνδυασμός.

Η συγκεκριμένη συναυλία διοργανώνεται με την υποστήριξη του This is Athens City Festival. 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Θανάσης Παρμενίδης γεννήθηκε στην Καβάλα. Ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας και στη συνέχεια στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης.

Είναι κάτοχος των πτυχίων Πιάνου, Σαξοφώνου, Αρμονίας, Αντίστιξης, Ενοργάνωσης, Φυγής, και Διπλώματος Σύνθεσης.
Παρακολούθησε σεμινάρια διεύθυνσης ορχήστρας με τους καταξιωμένους αρχιμουσικούς Μύρωνα Μιχαηλίδη, Μίλτο Λογιάδη και    Αναστάσιο Συμεωνίδη ενώ είναι σπουδαστής διεύθυνσης ορχήστρας με τον διεθνώς καταξιωμένο μαέστρο Λουκά Καρυτινό.
Από το 2003 είναι Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καβάλας. Υπό την διεύθυνση του η Φιλαρμονική Καβάλας έχει πραγματοποιήσει  αμέτρητες συναυλίες, μεταξύ άλλων στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και Αθηνών, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. Το 2014 η Φιλαρμονική Καβάλας συνεργάστηκε υπό τη διεύθυνσή του, με τεράστια επιτυχία με την Ευανθία Ρεμπούτσια σε συναυλία  στο Κάστρο Καβάλας.
Έχει εργαστεί στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση   καθώς και σε Μουσικά Σχολεία. Αποτελεί επίσης ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχιμουσικών Φιλαρμονικής Ορχήστρας.
Εργάστηκε για πάνω από 2 δεκαετίες ως πιανίστας κι έχει πραγματοποιήσει συναυλίες πιάνου στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων και στο φρούριο της πόλης της Καβάλας  καθώς και σε διάφορες εκδηλώσεις του  Δήμου Καβάλας.  Το 2023 συμμετείχε στο PIANO CITY ATHENS με μεγάλη επιτυχία.

 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΩΔΕΙΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ