Αντώνης Παλαμάρης
11.00-14.-00

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “CITY VIBES”

Πόσο συχνά συναντάτε ένα πιάνο στη Λεωφόρο Μεσογείων;

Το Ερρίκος Ντυνάν αναγνωρίζοντας τα πολλαπλά οφέλη της μουσικής στη Υγεία, συμμετέχει στο Piano City Athens. Έξω από το νοσοκομείο, ένα πιάνο προσκαλεί τη γειτονιά και τους περαστικούς σε μια μουσική εμπειρία.

Για μία μέρα, την Παρασκευή 17 Μαΐου από τις 11:00 ως τις 13:30, η κεντρική είσοδος του Νοσοκομείου θα πλημμυρίσει μελωδίες, που θα «μιλήσουν»… θεραπευτικά στην καρδιά και στο μυαλό όσων παρευρεθούν. 

O πιανίστας Αντώνης Παλαμάρης θα παίξει γνωστά κομμάτια που όλοι γνωρίζουμε και σιγοτραγουδάμε. Αγαπημένες μελωδίες, κινηματογραφική μουσική και αγαπημένα κλασσικά κομμάτια μας ταξιδεύουν!

Ένα πρόγραμμα με έντονες εναλλαγές και διαφορετικούς ρυθμούς σας προσκαλεί σε ένα μουσικό διάλειμμα στο κέντρο της πόλης.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

 Ο Αντώνης Παλαμάρης γεννήθηκε στην Αθήνα και τελείωσε τις σπουδές του στο ηλεκτρικό όργανο στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας όπου και εργάστηκε και ως καθηγητής. Έχει δραστηριοποιηθεί ως πιανίστας, keyboardist, ενορχηστρωτής, musical director στα περισσότερα είδη του popular και έντεχνου ρεπερτορίου με αναγνωρισμένους καλλιτέχνεεςκαλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής και έχει συμμετάσχει ως συνοδός μουσικός και εκτελεστής επί σκηνής σε θεατρικές και μουσικοθεατρικές παραστάσεις.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΩΔΕΙΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ