Κωνσταντίνος Κορκόδειλος
Κυριακή 12.30 - 13.30

Λεπτομέρειες Προγράμματος

Ο Κωνσταντίνος Κορκόδειλος φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει ένα κοντσέρτο υψηλών προδιαγραφών. Εστιάζοντας στην κλασική μουσική  και ειδικότερα στους : Bach Debussy Bethoven Janáček

Βιογραφικό 

     

O Κωνσταντίνος Κορκόδειλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών τον Ιούνιο του 2013 λαμβάνοντας το βραβείο μουσικής. Από το 2012 έως και το 2014 διετέλεσε μόνιμος πιανίστας της College Symphony Orchestra του Κολλεγίου Αθηνών, με διευθυντή ορχήστρας τον Δημήτρη Μηνακάκη. Εν συνεχεία, έλαβε το Δίπλωμα Πιάνου από το Εθνικό Ωδείο με βαθμό Άριστα και πρώτο βραβείο το 2014.

Έπειτα, φοίτησε στο Λονδίνο στο Kings College London με διευθυντή μουσικής τον Joseph Fort. Ακολούθως, στην Guildhall School of Music and Drama με καθηγητή τον Ronan O’ Hora και στην συνέχεια στην Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance με διευθυντή τον Sergio De Simone και καθηγητή τον Mikhail Kazakevich. Τέλος, στο Abbey Road Institute όπου πήρε την πιστοποίηση «Avid – Pro Tools Certified User»  και ασχολήθηκε κυρίως με μουσική παραγωγή, ηχοληψία, και σύνθεση.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΩΔΕΙΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ