Κωνσταντίνος Δεστούνης
11.00 -14.00

Λεπτομέρειες Προγράμματος 

Πασίγνωστα κλασικά έργα συναντούν το street dance! Οι πιο γνωστές και αγαπημένες μας μελωδίες παιγμένες ζωντανά στο πιάνο και κάπου εκεί... Η απρόσμενη συνάντηση της κλασικής μουσικής με τον χορό του δρόμου, δημιουργεί εκρηκτικές εντυπώσεις!

John Psathas (1966): Jettatura

Maurice Ravel (1875-1937): Alborada del gracioso

Franz Liszt (1811-1886): Mephisto Waltz No. 1

 

HipHop4hope

Xορεύουν:

Η Lydia Kuznetsova είναι επαγγελματίας χορεύτρια με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο Hip-Hop και στο house dance. Αντλεί έμπνευση και επιρροή από μια ποικιλία στυλ, όπως το Contemporary, το Breakin' και τις Πολεμικές τέχνες. Το ποικίλο υπόβαθρο και τα ενδιαφέροντά της για διάφορα στυλ χορού την καθιστούν έμπειρη και ικανή χορεύτρια.

O ILiya ILiev επίσης γνωστός ως Icer, είναι street artist, performer και freestyle χορευτής

Διδάσκει freestyle hip hop και χορογραφίες τακτικά σε σχολές χορού. Έχει 10 χρόνια εμπειρίας στο street performing. Έχει επίσης εμφανιστεί σε μεγάλες σκηνές όπως η Εθνική Λυρική Σκηνή και το Θέατρο Παλλάς.

Ο Christian Drewicke με το ψευδώνυμο "Kriz" βρίσκεται στη σκηνή του street dance για πάνω από 15 χρόνια. Ως χορευτής εργάστηκε για το σύνολο "Unusual Symptomes" στη Βρέμη/Γερμανία και ερμήνευσε πολλά σόου με την κολεκτίβα του street dance "Circle of Arts". Ως εκπαιδευτικός στον χώρο του HipHop διδάσκει νέους για πάνω από 8 χρόνια. 

Ο Κυριακάκης Βασίλειος, γνωστός και ως "Kool Bill", είναι ένας έμπειρος και παθιασμένος breakdancer που συνδυάζει το σύγχρονο χορό και τη γυμναστική. Είναι μέλος των χορευτικών ομάδων Waveomatics και Breakingz και έχει εμφανιστεί σε μεγάλες σκηνές για Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες. 

 

Βιογραφικό 

Ο πιανίστας Κωνσταντίνος Δεστούνης έχει δώσει συναυλίες ανά τον κόσμο, σε αίθουσες όπως το Royal Albert Hall του Λονδίνου, La Fenice της Βενετίας, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας κριτικές όπως: «Δεξιοτεχνικά εντυπωσιακός και εκφραστικά γενναιόδωρος […] με αέρα άλλης εποχής, γεγονός σπάνιο ανάμεσα στους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς» (Καθημερινή), «Ολοκληρωμένος, έμπειρος, ακμαίος μουσικός» (Η Εφημερίδα των Συντακτών), «ένας βιρτουόζος που θέτει τις εκπληκτικές ικανότητές του στην υπηρεσία του συναισθήματος» (Thüringen Allgemeine). Είναι νικητής πολλών Διεθνών και Πανελλήνιων Διαγωνισμών Πιάνου. Ως νικητής του Διαγωνισμού της ΕΡΤ εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision Young Musicians στη Βιέννη. Έχει επίσης βραβευτεί από την Ακαδημία Αθηνών, την Ένωση Ελλήνων Μουσικών και Θεατρικών Κριτικών, το Ισπανικό Σωματείο «Κόσμος εν Αρμονία» και πολλούς άλλους φορείς. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Είναι Διδάκτωρ του Royal College of Music του Λονδίνου, καθώς και απόφοιτος του Mozarteum του Salzburg (Master στο πιάνο), του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ειδίκευση πιάνου) και του Ελληνικού Ωδείου (δίπλωμα πιάνου και πτυχία Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας). Δίδαξε για δύο ακαδημαϊκά έτη στο πρόγραμμα Bachelor του Royal College of Music του Λονδίνου. Σήμερα διδάσκει πιάνο στο Ωδείο Αθηνών, το Εθνικό Ωδείο Αλίμου και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης).

 http://destounispiano.com/

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΩΔΕΙΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ