ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Ένας πιανίστας εισέρχεται στον χώρο, κάθεται σε ένα μεγαλοπρεπές πιάνο με ουρά και ξεκινάει να παίζει ένα κομμάτι βαλς. Σιγά σιγά μαζεύονται να τον ακούσουν 3 άγνωστα μεταξύ τους ζευγάρια χορευτών με όμορφα και λαμπερά κοστούμια. Η γνωριμία μεταξύ τους θα φέρει μια απρόσμενη μουσικοχορευτική σύμπραξη που καταλήγει σε μεγαλοπρεπή γιορτή.

Πιανο: Ηλίας Καλούδης
Σενάριο - επιμέλεια χορογραφίας: Άννα Αθανασιάδη
Διδασκαλία Βαλς: Μαρίλη Κουρτέση

BIOΓΡΑΦΙΚΑ

Ηλίας Καλούδης 

Ο Ηλίας Καλούδης γεννήθηκε στην Αθήνα, φοίτησε στο Μουσικό Γυμνάσιο/Λύκειο Ιλίου και σπούδασε μουσικολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Πήρε πτυχίο ειδικού Αρμονίας, Αντίστιξης, πτυχίο και δίπλωμα κλασικού πιάνου με καθηγητή το Δημήτρη Λούδα. Έκανε μαθήματα Jazz πιάνου με τον Δημήτρη Καλαντζή. Είναι τελειόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος του τμήματος Μουσικών Σπουδών Αθήνας (Ε.Κ.Π.Α.) με τίτλο "Jazz Μουσική και Αυτοσχεδιασμός με Νεες Τεχνολογίες".

Το 2014-2015 συμμετείχε στο μιούζικαλ "Μελωδία της Ευτυχίας" ως correpetiteur δίπλα στον ενορχηστρωτή και μαέστρο Γιάννη Αντωνόπουλο .

Από το 2015 ξεκίνησε να εργάζεται ως διευθυντής ορχήστρας αλλά και ως μουσικός εκτελεστής (πιάνο-synth-programming) σε μεγάλες παραγωγές όπως "The Addam's Family", "Mamma Mia", "Jesus Christ Superstar, "Matilda The Musical", "Hairspray", "Annie" και "Charlie and the Chocolate Factory". Είναι ιδρυτικό μέλος της "Athens Theater Orchestra".

Έχει μεταγράψει και ενορχηστρώσει αποσπάσματα της όπερας Manon Lescaut του Giacomo Puccini για το ομότιτλο βιβλίο της Τζίνας Φωτεινοπούλου (βιβλίο και CD) από τις εκδόσεις Άπαρσις.

Διδάσκει στο τμήμα musical της σχολής χορού danceonstage της Άννας Αθανασιάδη. 

Άννα Αθανασιάδη 

Η Άννα Αθανασιάδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης και αποφοίτησε απο την Ανώτερη επαγγελματική σχολη χορού «Ραλλού Μάνου» το 2004.

Υψηλού επιπέδου χορεύτρια, συμμετείχε σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, του Δη.Πε.Θε. Πατρών, ανεξάρτητων ιδιωτικών παραγωγών, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ.α. καθώς και σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα σκηνοθετών, χορογράφων και καλλιτεχνών του χώρου. Απο το 2012 χορογραφεί σε μεγάλα Musicals όπως Matilda, Annie, Μελωδια της Ευτυχίας, Addams Family, Mamma Mia, Jesus Christ Superstar, Hairspray, Anastasia κ.α., σε μεγάλες μουσικές παραστάσεις όπως Πριν το Χάραμα, Ας ερχόσουν για λίγο κ.α., σε τηλεοπτικές παραγωγές όπως το Your Face Sounds Familiar, Voice, Final 4, σε διάφορα events όπως Madwalk, Yes I Do κ.α., σε μουσικά video clips και μουσικές σκηνές, και σε τηλεοπτικά σήριαλ όπως «Ζωή», «Milky Way”, “Ποιος Παπαδόπουλος», «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» κ.α.

Το 2018 ιδρύει στο Κολωνάκι την #DanceOnStage by Anna Athanassiadi μια σχολη χορού, θεάτρου και τραγουδιού για παιδιά, εφήβους και ενηλίκους.

Μαρίλη Κουρτέση 

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθήνας, με ειδικότητα Ορχηστρική. Ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό τα τελευταία 15 χρόνια.    Κατέχει πιστοποιήσεις από διεθνείς Οργανισμούς , όπως της ISTD σε: Jazz και σε latin χορούς. ΄Εχει διακρίσεις σε πολλούς αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , ως αθλήτρια στου Latin χορούς, μαζί με τον καβαλιέρο της, Νίκο Μούρκα.
Τέλος, έχει συνεργαστεί με το τηλεοπτικό κανάλι Star ,  στο πρόγραμμα Dancing with the Stars (2022). 

Νίκος Μούρκας

Είναι κάτοχος επαγγελματικού διπλώματος Latin Argentine  και Tango  από την παγκόσμια αναγνωρισμένη ομοσπονδία ISTD. ΄Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια από καταξιωμένους προπονητές του χώρου, όπως  Slavik Kryklyvvy. Είναι ενεργός αθλητής στους Latin  χορούς και έχει πολλές διακρίσεις από αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας.
Τα τελευταία χρόνια έχει τη δική του Σχολή Χορού, όπου μέσα από αυτή κατεβάζει σε διάφορους διαγωνισμούς τους μαθητές τους.

 

Η ομάδα μας αποτελείται από τους:  Βασίλη Κάββουρα, Χριστίνα Καρύδη, ΄Εφη Χορμόβα και Πάνο Κορμά.
΄Ολοι τους είναι κάτοχοι διπλωμάτων IDTA σε Latin (International American Style, Ballroom, Argentine Tango, καθώς επίσης διαθέτουν εμπειρία και σε άλλα είδη χορού, όπως μπαλέτο, Σύγχρονο και Hip Hop.                                                                 
Επίσης, όλοι τους έχουν συμμετάσχει σε   αγώνες και έχουν διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως Αγγλία, Ιταλία, Ολλανδία. 
Είναι επαγγελματίες αρκετά χρόνια και έχουν λάβει μέρος και σε πολλά τηλεοπτικά shows, όπως και στο Dancing with The Stars (2022)

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΩΔΕΙΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ